Cafe-Boulangerie/Patisserie bağlamında, ürünlerimiz arasında %100 Fransız tereyağlı kruvasan ve %100 ekşi mayalı ekmek çeşitlerimiz başta olmak üzere, şeflerimizin özenle ve Saint Martin’e özel olarak hazırladığı tatlı çeşitleri de yer almaktadır. Bunların yanı sıra, müşterilerimizin damak tadına en uygun şekilde seçilmiş kahvaltı, atıştırmalık ve yemek çeşitleri menümüzde mevcut olup, kaliteli ve lezzetinden ödün vermeyen kahve ve diğer içecekler servislerimiz de bulunmaktadır. Her kitleden müşterilerimize layık üst düzey kaliteli ürünler üreterek müşteri memnuniyetini maksimuma çıkarıp, müşterilerimize eşsiz tatlar sunmayı amaçlamaktayız. Müşterilerimizin özel istekleri doğrultusunda organizasyonlarına tat katıp, özel günlerini daha da güzelleştirmek adına siparişler de almaktayız.
(8 porsiyon)
Malzemeler;
Yapılışı: Su, yağ, tuz ve şeker kaynatılır. Daha sonra bu karışıma un eklenip hafif rengi dönene kadar kavrulur. Soğutulmaya bırakılır. Oda ısısına geldiğinde yumurtalar tek tek eklenip karıştırılır. Halka şeklinde dökülüp 165 derece fırında 45-55 dakika arası pişer. Pişen iki halka arasında dilediğiniz kremayı kullanarak üst süslemesini yapabilirsiniz.
(10 porsiyon)
Malzemeler;
Yapılışı: Tereyağı eritilip bitter çikolataya eklenir. Yumurta vet oz şeker ayrı bir kapta karıştırılıp erimiş çikolataya eklenir. Un, kabartma tozu, ceviz ve şekerli vanilya karıştırılıp yumurtalı harca eklenir. Kalıp içerisine dökülüp 170 derecede 40 dakika pişirilir.
(6 porsiyon)
Malzemeler;
Yapılışı: Oda sıcaklığındaki yumurta beyazları çırpılarak kabartılır, toz şeker yavaş yavaş eklenir ve iyice kabartılır. Daha sonra nişasta ve limon suyu eklenip 1-2 dakika daha çırpılır. İstenilen şekilde yağlı kağıtlı tepsiye dökülür. 110 derece fırında yaklaşık 80-100 dakika kurutulur. Üzerine favori kremanızı ekleyerek favori meyvelerle süsleyebilirsiniz.
(10 porsiyon)
Malzemeler;
Yapılışı: Krep kırığı, pralin, erimiş beyaz çikolata bir kabın içerisinde karıştırılır. Pasta çemberinin tabanına düz şekilde yayılır. Süt, krema kaynatılıp bitter çikolata eklenir. Yumurta sarısı vet oz şeker çırpılıp, çikolatalı karışıma eklenir. Daha sonra karışıma süt reçeli eklenerek çırpılır. En son, soğuk suda yumuşatılmış jelatinler eritilip, çikolatalı karışıma eklenir ve tabanın üstüne dökülür. -18 derecede 1 gece dinlendirilir. Çıkardıktan sonra istediğiniz boyutta dilimleyip süsleyebilirsiniz.
(8 porsiyon)
Malzemeler;
Yapılışı: Süt biraz ısıtılıp, chia ve tohumu bal eklenip 1 gece dolapta bekletilir. Frambuaz, böğürtlen, vişne, çilek ve şeker ocakta kanatılıp mısır nişastası ile koyulaştırılır. Soğuduktan sonra dolapta bekletilen karışımın üstüne dökülür. Dilerseniz minik kaplarda porsiyonlayabilirsiniz.
Cafe Saint Martin
Adres: Vadistanbul Park 10, D:7Z, 34396 Sarıyer/İstanbul
Tel: 0212 299 79 79
Şunlara da göz atın;