En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13991 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1240 Tarif
Diyet
4401 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2318 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4998 Tarif
Salata ve Meze
1239 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8634 Tarif
Yöresel
1971 Tarif
Popüler Tarifler
Erzincan Çorbası
Çikolata Soslu Brownie
Anasayfa
Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Vişneli Ve Şeftalili Komposto
Vişneli Ve Şeftalili Komposto
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Patatesli içli köfte
Harbiye kebabı
Kar yağdı tatlısı
Portokalopita
Sufle omlet
Babaanne kurabiyesi
Peru Biberi (Karabiber Ağacı) Nedir, Nasıl Kullanılır?
Asla Derin Dondurucuya Koymamanız Gereken 9 Besin
Defne Yaprağı Yenir Mi?
Kış Diyeti: Kışın Kilo Vermek İçin 9 İpucu
Yılbaşı Menüsü: Yeni Yıl Sofralarına Özel 40 Yılbaşı Yemeği
23 Aralık 2024 Masterchef: 2. Ceketi Kim Kazandı?
Vişneli Ve Şeftalili Komposto için
Malzemeler
1.5 litre su
3 şeftali
1.5 su bardağı vişne
1 çay kaşığı kakule tohumu
Üzeri için
7~8 dal ince kıyılmış maydanoz
Vişneli Ve Şeftalili Komposto
Nasıl Yapılır
Suyu geniş bir tencereye alın. Su kaynamaya başladığında yarım ay doğradığınız şeftali, vişne ve kakule tohumunu ilave edin. 12-15 dakika daha kısık ateşte pişirin. Soğuk servis yapın.
Tarif Kategorileri
Çay Saati Tarifleri
Alkolsüz İçecekler
Soğuk İçecekler
Diğer Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
İçecek Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Soğuk Alkolsüz İçecekler
10 Dakika
Alkolsüz Sex On The Beach
Soğuk Alkolsüz İçecekler
15 Dakika
Hindistan Cevizli Milkshake
Soğuk Alkolsüz İçecekler
60 Dakika
Bahar Kompostosu
Soğuk Alkolsüz İçecekler
35 Dakika
Türk Kahveli Limonata
Soğuk Alkolsüz İçecekler
25 Dakika
Hurmalı Smoothie
Soğuk Alkolsüz İçecekler
45 Dakika
Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.