En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14009 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1243 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2320 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
5011 Tarif
Salata ve Meze
1239 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8661 Tarif
Yöresel
1971 Tarif
Popüler Tarifler
Ayva Tatlısı
Pizza Hamuru Video
Anasayfa
Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Narenciyeli Nar Suyu
Narenciyeli Nar Suyu
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
3-6-9 Keki
Sütsüz krep
Misa rezy
Balayı Kurabiyesi
Devrez çorbası
Fikriye yemeği
Asla Derin Dondurucuya Koymamanız Gereken 9 Besin
Peru Biberi (Karabiber Ağacı) Nedir, Nasıl Kullanılır?
Şelengo Meyvesi Nasıl Yetiştirilir?
Kış Diyeti: Kışın Kilo Vermek İçin 9 İpucu
Ispanak Çiğ Yenir Mi?
Dünyada En Çok Tüketilen 10 Yiyecek Açıklandı
Narenciyeli Nar Suyu için
Malzemeler
3 su bardağı taze sıkılmış nar suyu
1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
1 mandalinanın suyu
Birkaç portakal dilimi
Buz parçaları
1~2 diş karanfil
Narenciyeli Nar Suyu
Nasıl Yapılır
Nar suyu, mandalina suyu ve portakal suyunu bir kapta karıştırın.
Karanfili ilave edin. 10 dakika dinlendirip servis bardaklarına paylaştırın.
Buz parçalarını ekleyip portakal dilimleriyle süsleyin ve servis
yapın.
Tarif Kategorileri
Çay Saati Tarifleri
Soğuk İçecekler
Diğer Tarifler
İçecek Tarifleri
Alkolsüz İçecekler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Yorumlar
Benzer Tarifler
Soğuk Alkolsüz İçecekler
10 Dakika
Alkolsüz Sex On The Beach
Soğuk Alkolsüz İçecekler
15 Dakika
Hindistan Cevizli Milkshake
Soğuk Alkolsüz İçecekler
60 Dakika
Bahar Kompostosu
Soğuk Alkolsüz İçecekler
35 Dakika
Türk Kahveli Limonata
Soğuk Alkolsüz İçecekler
25 Dakika
Hurmalı Smoothie
Soğuk Alkolsüz İçecekler
45 Dakika
Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.