Dünyanın en popüler tatlılarından biri olan trileçenin kökeni bilinmese de, Meksika'da yaygınlaştığı söylenir. Ana malzemeleri pandispanya keki ve süt olan bu tatlının ismi ise, İspanyolca'da '3 süt' anlamına gelir. Yapımında manda, keçi ve inek sütü kullanılan trileçe; protein bakımından zengindir. Ana vatanı Meksika ve Güney Amerika olarak bilinen trileçe, genellikle karamel sosla birlikte sunulur. Malzemeleriniz hazırsa, nefis tadıyla herkesi hayran bırakan orjinal trileçe nasıl yapılır birlikte görelim.
1 Porsiyon Trileçe Kaç Kaloridir?
Alternatif olarak gerçek tiramisu ve magnolia tarifine de göz atın.
Keki için
Şerbeti için
Karamel sos için
Üzeri için
Dilerseniz trileçenin üzerini ev yapımı çikolata sosu ile süsleyebilirsiniz.
Teşekkür ederiz.