Yumurta, yoğurt, su, sıvıyağ, karbonat ve tuzu hamur yoğurma kabında iyice çırpın. Unu azar azar ekleyip düzgün bir hamur yoğurun. Üzerini temiz bir bezle örtüp 20 dakika dinlendirin.
Su ve şekeri tencerede şerbet kıvamında pişirin. Soğumaya bırakın.
İç malzeme için, süt ve irmiği kısık ateşte koyu muhallebi kıvamında pişirip soğumaya bırakın. Antepfıstığı ve tozşekeri bir kapta karıştırın.
Hamuru 24 eşit bezeye ayırın. Üzerlerine nişasta serpip oklava ile tek tek pasta büyüklüğünde açın.
8 yufkayı aralarına nişasta serperek üst üste yerleştirin. Hepsini birden oklava ile büyük bir yufka şeklinde açın.
Yufkayı 7x7 santimlik kare parçalara kesin. Kalan 16 bezeyi 8’li 2 guruba ayırıp aynı şekilde hazırlayın.
Karelerin uç kısımlarına 1 tatlı kaşığı irmikli muhallebi ve 1 tatlı kaşığı antepfıstıklı şekeri ilave edip üçgen şeklinde kapatın.
Teşekkür ederiz.