Muhallebi için süt, vanilya, un ve şekeri tencereye alıp mikserle çırpın. Tahta kaşıkla sürekli karıştırarak orta ateşte pişirin. Muhallebi tenceresini ocaktan alıp tereyağını ekleyin. Tahta kaşıkla iyice çırpın. İnce dövülmüş ceviz içini ekleyin. Muhallebi soğuyuncaya kadar ara ara karıştırın. Şerbet için su ve şekeri kaynatın. Hazır baklavalık yufkaları 10 cm genişliğinde şeritler şeklinde kesin ve şeritlerden 4 tanesini aralarına tereyağı gezdirerek üst üste yerleştirin. 1 yemek kaşığı muhallebiyi bu yufkaların ucuna yerleştirip muska şeklinde sarın. Yufkalar bitinceye kadar işlemi tekrarlayın. Muskaları yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Tatlıların üzerine fırçayla tereyağı sürün. Fırında iyice kızarıncaya kadar pişirin. Ilık şerbeti tatlının üzerine gezdirerek dökün. Şerbeti çekinceye kadar bekletin. Dondurma ile servis yapın.
Teşekkür ederiz.