Rus Çöreği
Mevsiminde Yemek Ekim yarışmasından bu şahane tarif Bahar Yılmaz'dan geliyor.
Bahar Yılmaz
@baharyilmaztr
Bahar’ın Notu
“Şekeri az olan bir tart hamuru ile aynı kombinasyonu düşünürken buzlukta kalan son iki adet milföyü değerlendirmek cazip geldi. Ilık olarak servis edilen bu tatlıyı ilk kesişinizde çıtır çıtır milföyün sesi, hafif sulu aromalı armutun tadı ve çikolatayla birleşimi bence gayet uyumlu oldu.”
Aydanca Yorum
Sonbaharda son günlerini yaşayan armut çok naif bir meyve olduğu için bu tarifteki gibi kullanım alanı çok pratik olmalıdır.
Armut yemeye doyamayanları için karamel soslu armut ve armutlu rustik tart tarifini de buraya bırakıyoruz.
Üzeri için
Çikolata sos için
Teşekkür ederiz.