Yumurtaları, limon suyunda
köpürttüğünüz karbonatı, kremayı, zeytinyağını ve baharatları çukur bir
kapta, çırpma teli yardımıyla iyice çırpın. Mısır ununu ekleyip karıştırın.
Kabakları yıkayıp süzdükten sonra
kabuğunu soymadan küp küp doğrayın. Taze soğanları da halka halka
doğrayın. Tüm sebzeleri bir kapta karıştırın.
Yumurtalı karışımın üzerine unları ve
sebzeli karışımı ekleyin. Taze peynir dışındaki tüm malzemeyi iyice
karıştırdıktan sonra yağlanmış kelepçeli kalıba dökün. Üzerlerine mini
peynirleri hafifçe bastırarak yerleştirip susam serpin. Önceden ısıtılmış
190 derece fırında 30 dakika pişirin. Fırından alıp, dilimleyerek servis
yapın.
Teşekkür ederiz.