- Tencereye sıvı yağ ile tereyağını alın, kıymayı ekleyin. Kıyma suyunu bırakıp çekene kadar karıştırın. Soğanları ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Tuzu, toz biberi ve salçaları ilave edin. Birkaç kez karıştırıp üzerine doğranmış yeşil biberleri ve domatesleri ekleyin. Kısık ateşte 10 dakika pişirin.
- Derin bir tencereyi su ile doldurun, 1 tatlı kaşığı tuz ilave edip suyu kaynamaya bırakın. Su kaynayınca kuskusları atıp karıştırın. Kuskusları 10 dakika haşlayın. Pişen kuskusları süzün ve kenarda bekleyen tenceredeki kıymalı sosun içine atın. Karıştırıp sıcak servis yapın.
Dilerseniz, et kullanılmadan hazırlanan kuskus pilavı tarifine göz atabilirsiniz.
Teşekkür ederiz.