Hamur için su ve yağı tencerede bir taşım kaynatın. Kaynayınca unu ilave edip sürekli karıştırarak 5 dakika pişirin. Ocaktan alın.
Soğuyunca yumurta sarılarını birer birer ilave ederek karıştırın. Pürüzsüz bir kıvam elde edin. Karışımı sıkma torbasına aktarın.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine yarısı armut şeklinde, yarısı top şeklinde hamurlar sıkın. Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında yarım saat pişirip soğumaya bırakın.
Krema için süt, krema ve toz pasta kreması hamur kıvamına gelinceye kadar mikserle beş dakika çırpın. Sıkma torbasına aktarıp yuvarlak hamurların içini cep şeklinde açıp içini doldurun.
Dekor için marzipandan bir kaç tatlı kaşığı kadarını ayırın. Kalanını kırmızı gıda boyası ile renklendirip yoğurun. Bu hamurdan burun ve şapkalar hazırlayın.
Eritilmiş çikolatadan gözler ve düğmeler hazırlayın, badem içlerinden kollar hazırlayın. Beyaz marzipan hamurundanda sakallar hazırlayın. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.