Sade çikolatayı benmari usulü eritin ve soğumaya bırakın. Margarini küçük parçalara bölüp derin bir kaba alın.
Pudra şekeri, çikolata ve yumurtaları ekleyip iyice çırpın. Çırpmaya ara vermeden portakal suyu, un ve kabartma tozunu ilave edin.
Kase şeklinde büyük bir kek kalıbının içini alüminyum folyo ile döşeyin. Hazırladığınız karışımı kalıba alıp önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 25-30 dakika pişirin.
Fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Oda sıcaklığına geldiğinde kalıptan çıkarıp streç folyo ile kaplayın ve bir gece buzdolabında bekletin.
Süsleme için; kekin üzerindeki streç folyoyu çıkarıp yuvarlak bölümü üste gelecek şekilde servis tabağına yerleştirin.
Krem şantiyi sütle çırpın ve yıldız uçlu sıkma torbasına doldurun. Kekin üzerine küçük yıldızlar şeklinde sıkarak boşluk kalmayacak şekilde kaplayın. Pasta incileriyle süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.