Isıya dayanıklı bir kaba bitter çikolatayı ve tereyağını ekleyip benmari usulü eritin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Soğuyan tereyağlı çikolatalı karışıma sırasıyla 4 yumurtayı ilave edin. Mikser ile yaklaşık 3-4 dakika çırpın. Şekeri ilave edip çırpmaya devam edin. Son olarak elinizle kırdığınız cevizi, elediğiniz kakaoyu, unu ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpın. Dar dikdörtgen bir kalıbı margarin ile yağlayıp biraz un ve şeker serpin. Kek karışımının yarısını döküp yayın. Tam ortasına 2 muzu arka arkaya yerleştirin. Üzerine kalan kek karışımını aktarıp yayın. Önceden ısıtılmamış 150 derece fırında 15 dakika, daha sonra dereceyi 160`a getirip 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkarıp soğumasını ve dinlenmesini sağlayın. Üzerini eritilmiş bitter çikolata ve muz ile süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.