Kayısıları ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkarın. Şeftali ve armutları soyup küçük küçük doğrayın.
4 kaşık toz şeker ve 2 kaşık suyu tencereye alıp kısık ateşte karıştırarak eritin. 4 kaşık margarini ve hazırladığınız meyveleri ekleyip 2 dakika daha pişirin.
Meyveli karışımı derin bir kaba dökün. Limon kabuğu rendesi ve sütü ilave edin.
Bisküvi ve badem kurabiyelerini robotta ezip 2 kaşık kadarını ayırın, kalanı meyveli karışıma ekleyip iyice karıştırın.
24 cm çapında yuvarlak kelepçeli kalıbı kalan hünerle yağlayın. Ayırdığınız 2 kaşık bisküvi ununu serpiştirin.
Meyveli karışımı kaşık kaşık alarak üzerine eşit şekilde dökün.
Yumurtaları kalan toz şeker ve süt kreması ile köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
Kalıptaki karışımın üzerine gezdirerek döküp önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında pişirin.
Soğumaya bırakın. Çikolatayı rendeleyip pastanın üzerini süsleyin. Dilimleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.