Tavuk etli harç için tavuk göğüs etlerini geniş bir tencereye alın. Defne yaprağı, tuz ve tane karabiber ekleyip iyice yumuşayıncaya kadar haşlayın. Suyunu süzüp tel tel olacak şekilde ayırın.
Beşamel sos için tereyağını bir sos tenceresinde eritin. Unu ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun. Azar azar sütü ilave edin ve karıştırarak orta ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. Tuz, beyaz biber ve rendelenmiş muskat cevizi ile tatlandırın. Ocaktan alıp tel tel ayırdığınız tavuk göğüs etlerini ilave edin ve ılınmaya bırakın.
Ekmek hamurundan yumurta büyüklüğünde parçalar kopartın. Unlanmış tezgah üzerine alın ve bir merdane yardımı ile hafif açın. Bezelerin içine bir yemek kaşığı kadar beşamel soslu tavuk etli harçtan yerleştirip yarım ay şeklinde kapatın.
Börekleri kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.