Kıymalı harç için tereyağını bir tavada eritin. Kıymayı ilave edin. Kıymanın rengi dönmeye başlayınca tuz ve baharatları ilave edip kıyma suyunu çekinceye kadar pişirin.
Beşamel sos için, tereyağını bir sos tenceresinde eritin. Un ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun. Azar azar sütü ilave edin ve karıştırarak orta ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. Tuz, beyaz biber ve rendelenmiş muskat cevizi ile tatlandırın. Ocaktan alıp kavurduğunuz kıymayı ilave edin ve ılınmaya bırakın.
Ekmek hamurundan yumurta büyüklüğünde parçalar kopartın. Unlanmış tezgah üzerine alın ve bir merdane yardımı ile hafif açın. Bezelerin içine bir yemek kaşığı kadar beşamel soslu kıymalı harçtan yerleştirip yarım ay şeklinde kapatın.
Börekleri kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. Üzerini kekik ile süsleyerek sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.