En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13902 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1227 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2275 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4921 Tarif
Salata ve Meze
1227 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8550 Tarif
Yöresel
1967 Tarif
Popüler Tarifler
Terbiyeli Ekşili Köfte
Mantarlı Ve Soğanlı Çıtır Pizza
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Terbiyeli Etli Ve Nohutlu Kereviz
Terbiyeli Etli Ve Nohutlu Kereviz
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Castagnole
Trabzon çikolatası
Rus Çöreği
Şehrazat Tatlısı
Kıymalı bazlama
Air fryer'da pişi
Tane Tane Bulgur Pilavı İçin 5 Önemli Püf Noktası
Burdur Yöresel Yemekleri: Burdur Mutfağından 12 Nefis Tarif
Taste Atlas Dünyanın En İyi Tatlılarını Açıkladı: Listede Türkiye'den 6 Tatlı Var
Keten Tohumunun Bilmeniz Gereken 7 Yan Etkisi
Labada Otu Nedir, Nasıl Kullanılır?
Nar Kabuğu Çayının Faydaları Nelerdir?
Terbiyeli Etli Ve Nohutlu Kereviz için
Malzemeler
400~500 gr parça et
1 adet defne yaprağı
1 havuç
2 orta boy kereviz
2 yumurta sarısı
1 limonun suyu
1 su bardağı nohut
30 gr tereyağı
Tuz
Taze çekilmiş karabiber
Terbiyeli Etli Ve Nohutlu Kereviz
Nasıl Yapılır
Nohutları bir gece öncesinden bol suda beklettikten sonra suyunu süzün. Yapışmaz yüzeyli bir tencereyi iyice ısıtıp etlerin her tarafını kızartın.
Üzerini örtecek kadar su ilave edip 10 dakika haşlayın. Suyunu süzüp irice doğranmış havuç ve nohutlarla birlikte tekrar tencereye alın.
Üzerini iki misli geçecek kadar su ilave edip tencerenin kapağını kapatın. Orta ateşte nohutlar yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Kerevizlerin kabuğunu soyup elma dilimi şeklinde kesin. Tencerenin içine dizin. Tereyağından küçük parçalar kesip kerevizlerin üzerine serpiştirin.
Tencerenin kapağını kapatın. Derin bir kapta yumurta sarısı ile limon suyunu çırpın. 5 dakika sonra yemeğin üzerine gezdirerek dökün.
En son tuz ve taze çekilmiş karabiberi serperek tatlandırın. Ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sebze Tarifleri
Et Tarifleri
Bakliyat Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
140 Dakika
Burdur Şişi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
40 Dakika
Air Fryer'da Kuzu Pirzola
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
40 Dakika
Kıyma Döner
Kırmızı Et Tarifleri
55 Dakika
Beş Kardeş Yahnisi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
25 Dakika
Steak Diane
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
140 Dakika
Çayır Kebabı
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.