Elmalı cevizli milföy
Bağışıklığı güçlendirmesiyle bilinen uskumru, potasyum, selenyum, fosfor, magnezyum ve kalsiyum bakımından son derece zengindir. Güçlü bir antioksidan kaynağı olan uskumru balığı, isteğe göre kızartma, ızgara ve fırınlama yöntemleriyle pişirilebilir. Yaşlanma karşıtı özelliklerinin yanı sıra vücut direncini de arttırır. Uskumru ile hem hafif, hem de leziz bir yemek hazırlamak istiyorsanız, kollarınızı şimdiden sıvayın. Malzemeler hazırsa, fırında uskumru tarifi için detaylara geçebiliriz.
Farklı balık çeşitlerini denemek için; fırında balık, fırında levrek ve fırında somon tarifine de göz atın.
Sosu için:
Fırında Uskumru Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
Teşekkür ederiz.