En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13902 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1227 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2275 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4921 Tarif
Salata ve Meze
1227 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8550 Tarif
Yöresel
1967 Tarif
Popüler Tarifler
İç Pilav
Çerkez Mantısı
Anasayfa
Tarifler
Dünya Mutfaklarından Tarifler
Kibbe Mabrume
Kibbe Mabrume
01 Şubat 2023
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
10 dakika
Kaç Kişilik:
10 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Air fryer'da pişi
Şehrazat Tatlısı
Trabzon çikolatası
Castagnole
Kıymalı bazlama
Rus Çöreği
Nar Kabuğu Çayının Faydaları Nelerdir?
Keten Tohumunun Bilmeniz Gereken 7 Yan Etkisi
Tane Tane Bulgur Pilavı İçin 5 Önemli Püf Noktası
Labada Otu Nedir, Nasıl Kullanılır?
Taste Atlas Dünyanın En İyi Tatlılarını Açıkladı: Listede Türkiye'den 6 Tatlı Var
Burdur Yöresel Yemekleri: Burdur Mutfağından 12 Nefis Tarif
Kibbe Mabrume için
Malzemeler
1 kg dövülmüş köftelik et
4 su bardağı ince bulgur
1 kg kıyma
1.5 paket margarin
1.5 su bardağı tuzsuz şam fıstığı veya ceviz
Tuz
Karabiber
Kibbe Mabrume
Nasıl Yapılır
Eti küçük parçalara bölüp bir kaba alın. Bulguru ekleyip yoğurun.
Kıymayı bir tavaya alıp margarinin yarısıyla kavurun. Fıstığı, tuz ve karabiberi ilave edip ocaktan alın.
Dövülmüş etle yoğurduğunuz bulguru alüminyum folyo üzerine dikdörtgen şeklinde yayın.
Kavurduğunuz içi dikdörtgenin uzun kenarına yerleştirin. Kıymalı bulguru folyo yardımıyla rulo yapın.
Kalan margarinin yarısıyla tepsiyi, yarısıyla ruloyu yağlayın. 200 dereceye ayarlı fırında 45 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Video
yemek tarifleri
bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Fırın Yemekleri
Et Tarifleri
Köfte Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.