İmsakiye
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14299 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1299 Tarif
Diyet
4405 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2349 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1419 Tarif
Pratik Yemek
5352 Tarif
Salata ve Meze
1311 Tarif
Sos
471 Tarif
Tatlı
8933 Tarif
Yöresel
1990 Tarif
Popüler Tarifler
Kuru Fasulye
Evde Kolay Waffle
Anasayfa
Tarifler
Dünya Mutfaklarından Tarifler
Kibbe Mabrume
Kibbe Mabrume
01 Şubat 2023
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
10 dakika
Kaç Kişilik:
10 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Tom Yum Çorbası
Böbrek sote
Şekersiz çilekli magnolia
Portakallı havuç reçeli
Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
Kokoreç
İstanbul Kendin Pişir Kendin Ye Mekanları: Gidebileceğiniz En İyi 13 Yer
Kamelya Çiçeğinin Bakımı Nasıl Yapılır?
Kahve Çiçeği Nasıl Yetiştirilir, Bakımı Nasıl Yapılır?
Mücveri Tazeliğini Koruyarak Saklamanın Püf Noktaları
Acuka Yapmanın Püf Noktaları
Makarna Sosları: Farklı ve Kolay 21 Nefis Makarna Sosu Tarifleri
Kibbe Mabrume için
Malzemeler
1 kg dövülmüş köftelik et
4 su bardağı ince bulgur
1 kg kıyma
1.5 paket margarin
1.5 su bardağı tuzsuz şam fıstığı veya ceviz
Tuz
Karabiber
Kibbe Mabrume
Nasıl Yapılır
Eti küçük parçalara bölüp bir kaba alın. Bulguru ekleyip yoğurun.
Kıymayı bir tavaya alıp margarinin yarısıyla kavurun. Fıstığı, tuz ve karabiberi ilave edip ocaktan alın.
Dövülmüş etle yoğurduğunuz bulguru alüminyum folyo üzerine dikdörtgen şeklinde yayın.
Kavurduğunuz içi dikdörtgenin uzun kenarına yerleştirin. Kıymalı bulguru folyo yardımıyla rulo yapın.
Kalan margarinin yarısıyla tepsiyi, yarısıyla ruloyu yağlayın. 200 dereceye ayarlı fırında 45 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Video
yemek tarifleri
bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Fırın Yemekleri
Et Tarifleri
Köfte Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.