Küçük güveçlerin içine zeytinyağı sürün. Küp doğranmış kabakları zeytinyağında sık sık karıştırarak 3-4 dakika pişirin. 3 yemek kaşığı krema ekleyerek karıştırmaya devam edin. Tuz, karabiber ve muskat ekleyerek 5 dakika daha pişirin. Hazırladığınız kabak karışımını güveçlere paylaştırın. Her güvecin üzerine birer yumurta kırın ve 2 yemek kaşığı kremayı üzerlerine ekleyin. Fırın tepsisine güveçleri yerleştirin. Fırın tepsisine güveçlerin yarısına gelecek şekilde sıcak su ekleyin ve daha önceden 190 derecede ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin. Adaçayı yapraklarını ayçiçek yağında hafif kızartın. Kabaklı yumurtanın üzerine serpip servis yapın.
Teşekkür ederiz.