Şeftalilerin kabuklarını soyup dilimleyin. Birkaç dilimini süsleme için ayırıp kalan şeftalileri küp şeklinde doğrayın.
Margarini yumuşaması için oda ısısında bekletin. Bademleri ikiye ayırıp yağsız tavada birkaç dakika kavurun.
Derin bir kapta doğranmış şeftali, Hüner, zencefil, yoğurt, şeftali suyu, labne peyniri, pudra şekeri ve vanilyayı karıştırın.
Tek kişilik kalıpları yağlı kağıtla kaplayıp hazırladığınız karışımı paylaştırın. Buzdolabında iyice donması için 1 gün bekletin.
Musların kalıptan kolayca çıkması için, kalıbı ılık suya batırıp çıkarın. Servis tabaklarına ters çevirerek alın. Şeftali dilimleri ve bademle süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.