Bir su bardağı süt, yumurta ve mısır nişastasını bir kasede karıştırın. Bir litre süt ve pudra şekerini tencerede ısıtın. Nişastalı sütü azar azar ve karıştırarak ekleyin. Karışım muhallebi kıvamına gelmeye başladığında havanda ezilmiş damla sakızı ve şekerli vanilin ekleyin. 2-3 dakika sonra tencereyi ocaktan alın. Tereyağını birkaç parçaya bölün ve muhallebiye ekleyin. 10 dakika el blenderıyla çırpın. Karışımı bardaklara paylaştırın ve soğumaya bırakın. Ayrı bir tencerede ezilmiş frambuaz, pudra şekeri ve mısır nişastasını karıştırarak pişirin. Kaynadıktan sonra ocaktan alın. Kaymak tutmaması için karıştırmaya devam edin. Ilındıktan sonra sakızlı muhallebinin üzerine dökün ve soğuyana kadar buzdolabında bekletin. Frambuaz ve Antep fıstıklarıyla süsleyip soğuk servis yapın.