Çikolata Soslu Tatlı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çikolata Soslu Tatlı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sos için

Üzeri için

Çikolata Soslu Tatlı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırını 180 derecede ısıtın. Isıya dayanıklı küçük porselen veya cam kaselerin içine fırçayla margarin sürün. Un ve kakaoyu büyük bir cam kaseye eleyin. Şekeri ilave edin. Eritilmiş margarin, süt ve yumurtaları ekleyip tel çırpıcıyla karıştırın. Karışımı yağlanmış kaselerin yarısını dolduracak şekilde paylaştırın. Sos için, süt, su ve çikolatayı tencereye alın. Düşük ateşte çikolata eriyinceye kadar ısıtın. Sosu kaselere paylaştırın. Önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin. Üzerine pudra şekeri serpip ahududularla süsleyin. Bekletmeden servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kek Tarifleri Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Atıştırmalık Çikolatalı Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar Tatlı Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı