Vişneli Kakaolu Dondurulmuş Pasta
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 9 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Vişneli Kakaolu Dondurulmuş Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Tabanı için

Çiğ vegan krema için

Vişneli kakaolu dondurulmuş pastayı süslemek için

Vişneli Kakaolu Dondurulmuş Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Vişneli kakaolu dondurulmuş pasta tarifi için malzemeleriniz hazırsa şimdi başlayalım.

  1. Donduktan sonra pastanın kalıptan kolay çıkması için kalıbın tabanını ve kenarlarını 1-2 cm geçecek şekilde yağlı kağıt ile kaplayın. 
  2. Tabanı için gerekli olan malzemeleri mutfak robotunda, hurmalar ezilip fındıklar hafif parçacıklı kalıncaya dek karıştırın. Parmaklarınızla bastırarak, kek kalıbına eşit şekilde yayın. 
  3. Krema malzemelerini pürüzsüz olana dek blender’dan geçirip tabanın üzerine dökün ve kakao parçacıkları serpiştirin. Bez serili tezgaha kalıbı hafifçe vurdurarak, üstünün düzleşmesini sağlayın. Üstünü kapayın ve tamamıyla dondurun. Servis etmeden 15-20 dakika önce kalıptan çıkarın. Hazırladığınız vişneli kakaolu dondurulmuş pastayı dilimleyerek servis yapın.

Bu tarif için kare kek kalıbı veya fırın kabı (20 cm) kullandım.

Vişneli pasta tarifi için tıklayın

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Meyveli Tatlı Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Çay Saati Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Pasta Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya
Halleyli Pasta