Vişneli Bademli Pasta Tarifi İçin
Malzemeler
Bademli pandispanya için
- 170 g tuzsuz tereyağı (Oda sıcaklığında)
- 1.5 su bardağı toz şeker
- 175 g krema (Oda sıcaklığında)
- 1 yemek kaşığı badem aroması
- 6 yumurta akı (Oda sıcaklığında)
- 325 g un
- 1.5 paket (15 g) kabartma tozu
- Yarım çay kaşığı tuz
- 3/4 su bardağı süt (Oda sıcaklığında)
- 1/4 su bardağı su (Oda sıcaklığında)
Vişneli krema için
- 1+1/4 su bardağı (280 g) tereyağı
- 1 paket margarin
- 10 su bardağı (1150 g) pudra şekeri
- 5-6 yemek kaşığı vişne suyu
- Pembe gıda boyası (İsteğe bağlı)
- Yarım su bardağı vişne
Vanilyalı krema
- 1/4 su bardağı (56 g) tereyağı
- 1/4 su bardağı (50 g) margarin
- 2 su bardağı pudra şekeri
- Yarım çay kaşığı vanilya aroması
- 1-2 yemek kaşığı su veya süt
Süslemek için
- Vişne
- İnci süsleme şekeri