Üç Katlı Pudingli Pasta
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Pudingli tatlılar sayfamıza göz atmayı unutmayın.

Üç Katlı Pudingli Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Üç Katlı Pudingli Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Muzlu pudingi paket üzerindeki tarife göre soğuk sütle pişirin. Ateşten alıp rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edin.
  2. Malta eriğini soyup çekirdeklerini çıkarın ve robotta püre haline getirin. Pudinge ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın.
  3. Keki, enine üç eşit parçaya kesin. Bir katı servis tabağına yerleştirip üzerini pudingin üçte biri ile kaplayın.
  4. İkinci ve üçüncü katı da aynı şekilde hazırlayıp pudingle tamamlayın. Üzerine rendelenmiş hindistan cevizi ve çikolata serpip dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Pasta Tarifleri Sütlü Tatlılar

Benzer Tarifler

Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya
Halleyli Pasta