- Tabanı için, kremayı sos tenceresinde ısıtın ve küçük parçalara bölünmüş çikolatayı ekleyip eriyinceye kadar karıştırın.
- Robotta toz haline getirilmiş keki ilave edin. Karışımı 10 dakika dinlendirdikten sonra tabanına yağlı kağıt serili kelepçeli kek kalıbına ya da porsiyonluk çemberlere bastırarak yayın.
- Derin dondurucuya alarak soğumaya bırakın. Jelatinin yarısını küçük bir kaseye alıp üzerine 2-3 yemek kaşığı su serpiştirin ve bekletin.
- 1 su bardağı kremayı ısıtıp sütlü çikolatayı ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın. Hazırladığınız jelatini ekleyip karıştırın.
- Karışımı kalıptaki tabanın üzerine yayın ve derin dondurucuda 1 saat bekletin. Beyaz çikolatayı da aynı şekilde hazırlayıp sütlü çikolata üzerine yayın ve 1 saat daha derin dondurucuda bekletin.
- Pastayı kalıptan çıkartıp üzerini rendelenmiş çikolata ve nane yaprağı ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
Pasta yapımında kullanabileceğiniz pratik çikolatalı krema tarifine buradan ulaşabilirsiniz.