Tiramisu Dondurmalı Kat Kat Pasta
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tiramisu Dondurmalı Kat Kat Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Tiramisu Dondurmalı Kat Kat Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. 10x21 boyutlarında metal kelepçeli fırın kabının tabanını yağlı kağıt ile kaplayıp, soğuması için 10 dakika buzlukta bekletin. Vanilyalı dondurmayı kalıp içine doldurup spatula ile düzeltin ve tekrar buzluğa atın. Kahve likörü ve kahveyi bir kapta karıştırın. 
  2. Kedi dili bisküvilerin yarısını karışıma batırıp vanilyalı dondurma katının üzerine dizin. Kahveli dondurmayı bisküvilerin üzerine yayıp spatula ile düzeltin. Kalan kedi dili bisküvilerini de aynı şekilde kahveli karışıma batırıp kahveli dondurma üzerine dizin. 2-3 saat buzlukta bekletin. Dikkatlice kalıptan çıkarın, üzerine kakao serptiğiniz pastanızı dilimleyerek servis yapın.

İtalya'nın özgün lezzeti olan pratik tiramisu tarifini listenize not edebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Pratik Pasta Tarifleri Tatlı Tarifleri Pasta Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Dondurmalı Tatlılar Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kara Gelin Pastası
Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya