Fırını 120 derecede ısıtın. 2 tane 20 cm çapındaki çember metal kalıbı fırça ile yağlayıp pudra şekeri serpin. Kalan pudra şekerini, esmer şekeri, tarçını ve nişastayı bir kapta harmanlayın. Yumurta aklarını bir tutam tuz ile bir kapta mikser yardımı ile köpük köpük olana kadar çırpın. Şekerli kuru karışımı ilave edin. Birkaç dakika daha parlak bir mereng elde edene kadar çırpmaya devam edin. En son sirkeyi de ekleyin. Çırpıp 2 eşit şekilde çember kalıpların içine paylaştırın. Mereng hamurunu 1.5 saat pişirin. Fırının kapağını yarım aralayıp merengleri içinde soğumaya bırakın. Şokola mus için çikolatayı çok ince doğrayın. Krema ile birlikte benmari usulü karıştırarak eritin. Ocaktan alın. Birkaç dakika sonra yumurta sarılarını ekleyin. Çırpma teli ile çırpıp soğumaya bırakın. Yumurta aklarını da şekerle köpük haline getirin. Çikolatalı karışıma azar azar ilave ederek, spatula yardımı ile karıştıra karıştıra yedirin. Bu karışımı buzdolabında 1 saat bekletin. Merengleri servis tabağına, aralarına muslu karışımı paylaştırarak kat kat yerleştirin. İsteğe göre üzerini damla çikolata ve toz kakao ile süsleyin. Servis yapın.