Toz şekeri ve yumurtaları büyük bir kaba alıp mikserle yaklaşık 7-8 dakika çırpın.
Şeker eridikten sonra elenmiş kakao, un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip çırpın.
Kek hamurunu yağladığınız farklı boyutlardaki 3 yuvarlak kek kalıbına paylaştırın.
Kekleri önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 35 dakika pişirin. Pişen kekler
soğuduktan sonra sert kısımlarını bir bıçak yardımıyla kesin. Daha sonra her katı süt
ile ıslatarak ince açılmış beyaz şeker hamuru ile kaplayın ve büyükten küçüğe doğru
üst üste yerleştirin. Yine farklı renklerdeki şeker hamurundan küçük daireler
hazırlayarak şemsiye şekli verin. Şemsiyeleri kürdanların üzerine sabitleyip pastanın
üzerini süsleyin. Servis yapın.