Yumurtalar ve şekeri büyük bir kasede 10 dakika çırpın. Su, un, vanilya ve kabartma
tozunu da ekleyip tahta kaşıkla karıştırın. Harcı yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine
yayıp önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 10 dakika pişirin. Pişen keki yağlı
kağıtla birlikte tezgaha alın ve ilk sıcağı gidince rulo şeklinde sarıp soğumaya bırakın.
Labne peyniri, pudra şekeri, vanilya ve kremayı büyük bir kaseye alıp çırpın. Soğuyan
keki yavaşça açın. İçine hazırladığınız kremayı yayın ve gevşekçe rulo şeklinde sarın.
Yağlı kağıdı çıkarın. Üzerinin kreması için pudra şekeri ve kremayı çırpın ve
buzdolabında bekletin. İyice soğuyan kremayla kekin üzerini kaplayın. Kalan kremayı
bir sıkma torbasına doldurun ve kekin üzerine şeritler sıkın. Kağıttan kesilmiş ağaç
şeklindeki parçalarla pastanın üzerini süsleyin. Servis yapın.