Rulo Pasta
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Rulo Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Krema için

Üzeri için

Rulo Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yumurtalar ve şekeri büyük bir kasede 10 dakika çırpın. Su, un, vanilya ve kabartma tozunu da ekleyip tahta kaşıkla karıştırın. Harcı yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yayıp önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 10 dakika pişirin. Pişen keki yağlı kağıtla birlikte tezgaha alın ve ilk sıcağı gidince rulo şeklinde sarıp soğumaya bırakın. Labne peyniri, pudra şekeri, vanilya ve kremayı büyük bir kaseye alıp çırpın. Soğuyan keki yavaşça açın. İçine hazırladığınız kremayı yayın ve gevşekçe rulo şeklinde sarın. Yağlı kağıdı çıkarın. Üzerinin kreması için pudra şekeri ve kremayı çırpın ve buzdolabında bekletin. İyice soğuyan kremayla kekin üzerini kaplayın. Kalan kremayı bir sıkma torbasına doldurun ve kekin üzerine şeritler sıkın. Kağıttan kesilmiş ağaç şeklindeki parçalarla pastanın üzerini süsleyin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya
Halleyli Pasta