Red Velvet Mini Pastacıklar
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Red Velvet Mini Pastacıklar Tarifi İçin

Malzemeler

Keki için

Frosting için

Üzeri için

Red Velvet Mini Pastacıklar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağı ve toz şekeri geniş bir kaba alın. Mikserin orta hızında krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtayı ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar çırpmaya devam edin.
  2. Karışım homojen bir kıvam aldığında sırasıyla tuz, un ve kabartma tozunu ilave edin ve mikserin hızını düşürerek çırpmaya devam edin.
  3. Süt ve vanilya aromasını ilave edip mikserin hızını tekrar yükseltin ve çırpmaya devam edin. Kırmızı gıda boyasını ilave edip  karıştırın.
  4. Karışımı fırın tepsisine yayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 20-25 dakika pişirin.
  5. Frosting için, tereyağı ve beyaz krem peyniri geniş bir kaseye alın. Bir mikser yardımıyla krema kıvamına gelinceye kadar çırpın.
  6. Vanilya esansı ve elediğiniz pudra şekerini ilave edip 5 dakika daha çırpın. Buzdolabına alıp iyice soğutun. 
  7. Pişen kek soğuduktan sonra yuvarlak kurabiye kalıbı yardımı ile parçalar kesin. Soğuyan frosting kremanızı bir sıkma torbasına doldurun.
  8. Toplamda üç kat olacak şekilde keklerin aralarına frostingden sıkarak üst üste dizin. 
  9. Tüm kek parçaları bitinceye kadar üç katlı pastacıklar hazırlayın. Frenk üzümü, böğürtlen ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.

Dilerseniz, her zevke hitap eden red velvet cakepop tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Kek Tarifleri Atıştırmalık Pasta Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kara Gelin Pastası
Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya