Yumurtaların akları ile sarılarını ayırın. Akları 1 tutam tuz ile katılaşıncaya kadar çırpın ve buzdolabında bekletin. Yumurta sarıları, mısır nişastası ve 150 ml sütü bir kasede iyice çırpın. Kalan sütü bir tencereye alıp vanilya, şeker ekleyin ve orta ateşte ısıtın. Yumurta sarısı karışımını ince ince ekleyip hızlıca karıştırın ve kıvam alıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp tereyağı ve yumurta akını ekleyerek karıştırın. Tekrar ocağa yerleştirip 2 dakika daha karıştırarak pişirin. isküvileri kahveye batırıp kare bir kalıbın tabanına tek kat dizin. Kremanın 1/3 ünü bisküvilerin üzerine yayın. Üzerine tekrar kahveye batırılmış bisküvileri dizip kremanın yarısını ekleyin. İşlemi bir kez daha tekrarlayın. En üste ıslatılmış bisküvi dizin. Kremayı pudra şeker ile koyulaşıncaya kadar çırpın ve bisküvinin üzerine yayın. Buzdolabında 1 saat soğutun. En üste kakao serpiştirip süsleyerek servis yapın.