24x32 cm ölçülerinde iki fırın tepsisini yağlayıp üzerine yağlı kağıt serin. Çikolatayı
küçük parçalara bölüp küçük bir sos tenceresine alın. Üzerine su ekleyip kısık ateşte
eritin. Yumurtaların akları ile sarılarını ayırın. Sarıları ve şekeri bir cam kasede
mikserle 5 dakika çırpın. Çikolata karışımını ekleyip büyük bir kaba aktarın. Kuru bir
kabın içine yumurta aklarını alın. Mikserle katılaşıncaya kadar iyice çırpın ve 1/3’ünü
çikolata karışımına ekleyip kaşık ile yavaşça karıştırın. Kalan yumurta aklarını da
ekleyerek söndürmeden karıştırmaya devam edin. Hamuru tepsilere eşit olarak
paylaştırın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkartıp
kağıt kısmı yukarıda kalacak şekilde ters çevirin ve soğumaya bırakın. Krema ve
nane aromasını mikserle koyulaşıncaya kadar çırpın. Kekleri düz bir zemine alın ve
kenarlarını kırparak her birinden iki eşit dikdörtgen kesin. Kek parçalarından birini
servis tabağına yerleştirin. Üzerine naneli kremanın 1/3’ünü yayıp diğer kek parçasını
yerleştirin. İşlemi tekrarlayarak pastayı tamamlayın. 30 dakika buzdolabında soğutun.
Bu arada kremayı sos tenceresinde ısıtın. Çikolatayı küçük parçalara bölüp kremaya
ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın. Oda ısısında koyulaşıncaya kadar bekletin. Ganajı
pastanın üzerine yayın ve 30 dakika buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.