Yumurta, şeker ve vanilyayı bir kaba alın.
Köpük olana kadar çırpın. Üzerine süt, kabartma
tozu ve unu ilave ederek çırpmaya
devam edin. Karışımı yağlı kağıt serili fırın
tepsisine eşit şekilde yayın. Önceden ısıtılmış
180 derece fırında pembeleşinceye
kadar pişirin. Yağlı kağıt ile birlikte sıcak
olarak rulo şeklinde sararak 7-8 dakika
beklettikten sonra ruloyu açın. Kreması
için gerekli olan bütün malzemeleri tencereye
koyarak kısık ateşte muhallebi
kıvamına gelinceye kadar pişirin. Daha
sonra bir kenarda ılınmasını bekleyin. Soğumuş
olan kek hamurunu yarım çay bardağı
süt ile ıslatın ve üzerine hazırladığınız
kremayı yayın. İki muzu pastanızın bir kenarına
yerleştirerek kekinizi rulo şeklinde
sarın. Rulo pastanızın üzerine sırasıyla
pudra şekeri ve Hindistan cevizini dökün.
Son olarak karamel sosunu döküp servis
yapın.
Karamel sosu hazırlamak
Karameli hazırlamak için bir tavada toz şekeri kısık ateşte eritin. Kahverengi bir renk aldığında tereyağını ilave edip tamamen eriyene kadar hızlıca karıştırın. Kremayı ekleyin ve ocaktan alıp iyice karıştırın.