Milföylü Kalp Pasta
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Milföylü Kalp Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Süslemek için:

Milföylü Kalp Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Krema için süt, şeker, un, nişasta, yumurta sarıları ve vanilyayı bir tencereye alarak, malzemeler iyice özdeşleşinceye kadar çırpın. Sürekli karıştırarak puding kıvamında pişirin. Piştikten sonra ocağın altını kapatarak tereyağını ilave edin ve karıştırarak eritin.
  2. Sürekli karıştırarak soğumasını sağlayın. Milföy hamurlarını büyük kalp bir kalıpla keserek yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 180 dereceye ayarlı fırında kabarana kadar pis¸irin ve fırından alarak soğumaya bırakın.
  3. Hamurların arasına hazırladığınız kremadan sürerek üc¸ kat üst üste dizin. Üzerlerini frenk üzümü ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Tatlı Tarifleri Milföylü Tarifler Pratik Pasta Tarifleri Pasta Tarifleri Sütlü Tatlılar Çay Saati Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kara Gelin Pastası
Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya