Pudra şekeri ve eritilmiş margarini büyük bir kaseye alıp mikserle
çırpın. Yumurta sarıları, un ve kabartma tozunu ilave ederek çırpmaya
devam edin. Yumurta aklarını köpük gibi olana kadar mikserle çırpın.
Yumurta sarılı karışıma ekleyip yavaşça karıştırın. Hamuru 25 santim
çapında yağlanmış kek kalıbına alın. Önceden ısıtılmış 180 derece
fırında 35-40 dakika pişirin. Fırından alıp ılındıktan sonra kalıptan
çıkarın ve soğumaya bırakın. Keki enine ikiye kesin. Kesik olan
yüzeylerin üzerine şeftali reçelini sürün ve birbirine yapıştırın. Krem
şanti ve 1 su bardağı sütü mikserle çırpın. Şeftalileri kabuklu olarak
ince dilimler şeklinde doğrayın. Kekin üzerini ve yanlarını çırpılmış
krem şantiyle kaplayın. Üzerine şeftali dilimlerini dizin. Buzdolabında
1-2 saat bekletip servis yapın.