Lezzet pasta tarifleri özel günlerinizde yanınızda.
Bisküvileri ezip robota alın. Eritilmiş ve ılıtılmış margarini ekleyip ezin. Hamuru 22 cm çapında kelepçeli bir kalıba elinizle bastırarak yayıp buzdolabında 30 dakika bekletin.
Esmer şeker, 20 gr margarin ve 2 çorba kaşığı kremayı küçük bir tencereye alın. Orta ateşte şeker eriyene kadar karıştırarak pişirin. Bir kenarda ılık olarak muhafaza edin.
Kalan krema ve çikolatayı başka bir tencereye alıp çikolata eriyene kadar karıştırarak ısıtın. Jöleyi sıcak suda eriyinceye kadar karıştırın. Labne peyniri ve şekeri bir kapta mikserle çırpın. Çikolatalı karışımın iki çorba kaşığı kadarını ayırıp kalanı peynirli karışıma ekleyin ve karıştırın. Mars bar çikolatalarını 1 cm’lik parçalar şeklinde kesin. Muzları soyup dilimleyin. Peynirli karışımın yarısını kalıba yaydığınız bisküvinin üzerine ekleyin. Çikolata parçalarını ve muz dilimlerini üzerine serpiştirip kalan peynirli karışımı ilave edin. Esmer şeker, tereyağı ve krema ile hazırladığınız karışım ile ayırdığınız çikolatalı karışımı ekleyin. Çatalın ucuyla dairesel hareketler yaparak iki sosu birbirine karıştırın. Cheesecake’i buzdolabında 3 saat bekletin. Dilimleyip servis yapın.