Yumurtalarla şekeri bir kapta çırpın. Yoğurt, ayçiçeği yağı, limon suyu ve rendelenmiş limon kabuğunu ilave edip çırpın. Elenmiş un, kabartma tozu ve vanilyayı ilave edin. Margarin ile yağladığınız kelepçeli kek kalıbına malzemeyi aktarın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Fırından çıkarır çıkarmaz üzerini nemli bir bezle örtün. Soğuduktan sonra kek kalıbından çıkarın. Keki enine ikiye bölün. Çilek suyu ile ıslatın. Çilek ve şekeri tencereye alıp pişirin. Ezerek pürüzsüz hale getirin. Jelatin yapraklarını ılık suda bekletin. Yumuşadıktan sonra kaseden çıkarıp suyunu sıkın. Jelatin yapraklarını sıcak çilek püresine ilave edip karıştırın. Kek için kullandığınız kelepçeli kek kalıbını streç film ile kaplayın. Hazırladığınız jelatinli çilek püresini kalıba döküp katılaşmasını bekleyin. Katılaşınca jöleyi kalıptan çıkarın. Kekin ilk katınını üzerine jöleyi yerleştirin diğer kek ile üzerini kapatın. Krema için krem şantiyi soğuk sütle çırpın. Krema sıkma aparatının yıldız ucu ile pastanın her tarafına iri güller yapın. Üzerini pasta süsleriyle ile süsleyin. Buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın.