Hamur için
İç harcı için
İç harcını hazırlamak için, et ve yemeklik doğradığınız soğanı zeytinyağında soteleyin. Suyu ekleyip, etler yumuşayıncaya kadar pişirin. İnce kıyılmış kırmızı ve çarliston biberi ilave edip suyunu çekinceye kadar kısık ateşte ara ara karıştırarak pişirin. Tuz ile tatlandırıp ocaktan alın. Hamur için, yumurtayı iyice çırpın. Süt, zeytinyağı, kabartma tozu, tuz, un, kıyılmış dereotu, nane ve kekiği ilave edip karıştırın. Eti ekleyip yeniden karıştırın. Karışımı yağlanmış fırın tepsisine alıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın. Her fırının pişirme süresi farklı olduğundan, pastanın üzeri kızarmaya başlayınca ara ara kontrol ederek pişirin.
Taze kekik yerine kurutulmuş kekik de kullanabilirsiniz.