Kirazlı Ve Beyaz Çikolatalı Pasta
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kirazlı Ve Beyaz Çikolatalı Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Dolgusu için

Üzeri için

Kirazlı Ve Beyaz Çikolatalı Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kek için, derin bir kapta yumurtalarla toz şekeri mikserle iyice çırpın. Şeker eridikten sonra elenmiş unu, kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyip karıştırmaya devam edin.
  2. İçi yağlanmış kelepçeli kek kalıbına hazırladığınız kek hamurunu dökün. Keki önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 30 dakika pişirin.
  3. Krema için 200 ml kremayı kaynama noktasına gelmeden ısıtın. Ocaktan alıp küçük parçalar şeklinde kırılmış beyaz çikolatayı ekleyip iyice karıştırırın.
  4. Karışımı buzdolabında soğuması için bekletin. Soğuyan kremalı çikolatayı kabarıncaya kadar çırpın. Kirazlar, jöle ve suyu bir kapta karıştırın.
  5. Keki enine 3 parçaya kesin. Üzerlerine süt gezdirerek ıslatın. Kek parçalarının arasına beyaz çikolata kreması ve jöleli kirazdan yayıp üst üste dizin.
  6. Bir saat buzdolabında bekletip servis yapın. Afiyet olsun.

Özel günleri güzelleştirecek beyaz çikolatalı pasta tarifine buradan göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Pasta Tarifleri Çay Saati Tarifleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Kara Gelin Pastası
Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya