Hamuru için
Çikolata ganaj için
Karamelli puding için
Üzeri için
Fırını 200 dereceye ayarlayın. Tereyağını mikserle çırpın. Tuz, vanilya, kahve, şeker, kakao, un ve fındıkları ekleyin. 20 cm’lik cam kalıbı yağlayıp hamuru yerleştirin. 18 dakika pişirin. Çikolata ganaj için çikolatayı ısıtılmış kremada eritin. Karışımın 3/4 su bardağı kadarını tart tabanına dökün. Karamelli puding için şeker ve suyu karamel olana kadar pişirin. Kremayı ekleyin. Şekerler, nişasta, tuz ve sütü bir tencerede karıştırın. Orta ateşte kaynatın. Karameli ekleyin. Yumurta sarılarını çırpın. 1 su bardağı kadar karamel karışımından ekleyin ve tekrar karamelli pudinge ilave edin. Birkaç dakika pişirin. Tereyağı ve vanilyayı ekleyin. Hamur tabanın içine doldurun. 6 saat buzdolabında soğutun. Kremayı şeker ve vanilya ile birlikte iyice çırpın. Payın üzerine kremayı doldurun. Kalan ganajı ve fındıkları üzerine gezdirerek servis yapın.