Toz şeker ve yumurtaları derin bir kaba alıp mikser ile yaklaşık 7-8 dakika çırpın. Şekerler tamamen eridikten sonra elediğiniz kakaoyu, unu, kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyip çırpın. Yağladığınız 22-24 cm’lik kek kalıbına malzemeyi aktarın. Önceden ısıtılmamış 160 derece fırında 45-50 dakika pişirin. 1 su bardağı süte granül kahve ve şekeri ekleyip karıştırın. Soğuyan eki enlemesine ikiye kesin. İlk katını kahve ile ıslatın. İkinci katını da kahve ile ıslatın. Krema için toz krem şantiyi ve sütü mikser yardımıyla çırpın. Islattığınız kekin birinci katına sürün. İkinci katı üzerine yerleştirin. 100 ml kremayı kaynama noktasına gelmeden ısıtın. Ocaktan alıp üzerine kırdığınız bitter çikolatayı ekleyip karıştırın. Pastanın üzerine döküp her tarafına yayın. Frenk üzümü ile süsleyin. Buzdolabında 4-5 saat veya 1 gece bekletip servis yapın.