İrmikli Ve Kedidili Bisküvili Pasta
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
İrmikli Ve Kedidili Bisküvili Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

İrmikli Ve Kedidili Bisküvili Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Süt, irmik, kakao, margarin ve şekeri tencereye alıp orta ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Çikolatayı küçük parçalara bölüp muhallebiye ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın. Baton kek kalıbının içini streç film ile kaplayın. Kedidili bisküvileri hafifçe süte batırıp kalıbın tabanına ve kenarlarına dizin. Çikolatalı karışımı kalıba doldurun. Üzerini süte batırılmış kedi dili bisküviler ile kapatın ve oda ısısına gelinceye kadar bekletin. 1 gece buzdolabında dinlendirin. Pastayı kalıptan çıkartın. Üzerini eritilmiş beyaz çikolata, frambuaz sos, frenk üzümü ve yaban mersini ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Pratik Pasta Tarifleri Çay Saati Tarifleri Pasta Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya
Halleyli Pasta