Frambuazlı Kedi Dili Pastası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Frambuazlı Kedi Dili Pastası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Frambuazlı Kedi Dili Pastası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Süt, irmik, şeker, vanilya ve frambuazları mutfak robotunda çekin ve tencereye aktarın. Orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp margarin ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın. Baton kek kalıbını streç film ile kaplayın. Tatlı karışımının 1/3 ünü kalıba yayın. Kedidili bisküvileri süte batırıp üçer tane yan yana gelecek şekilde dizin. Üzerine irmikli tatlının yarısını döküp tekrar sütle ıslatılmış bisküvileri dizin. Tatlı karışımının kalanının en üste yayın ve üzerini streç film ile kapatın. Buzdolabında en az 4 saat bekletin. Kalıbı servis tabağına ters çevirip üzerindeki streç filmi kaldırın. Frambuaz, yaban mersini ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Pasta Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya
Halleyli Pasta