Frambuazlı Güllaç Pasta
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Frambuazlı Güllaç Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Frambuazlı Güllaç Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Frambuazları bir sos tenceresine alın. Yumuşayıncaya kadar pişirip ocaktan alın. Toz jelatini bir kaseye alın.
  2. Üzerine 3-4 yemek kaşığı kadar su ilave edip, 10 dakika bekletin. Labne peyniri, krema, bir paket vanilya ve toz şekerinin yarısını bir karıştırma kabına alın.
  3. Tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Soğuyan frambuazları ve katılaşan jelatini karışıma ilave edin.
  4. Hazır pasta tabanını kelepçeli bir kek kalıbının tabanına yerleştirin. Üzerine frambuazlı karışımı yayın. Dondurucuda 2 saat dinlendirin.
  5. Süt, kalan toz şeker ve vanilyayı bir sos tenceresine alın. Kaynatmadan hafif ısıtın. Güllaç yapraklarını bir tepsiye alın. Ilık sütlü karışımı üzerine gezdirerek ıslanmasını sağlayın.
  6. Islanan güllaç yapraklarını dondurucudan çıkarttığınız pastanın üzerine yerleştirin. Buzdolabında 1 saat daha dinlendirin. Üzerini böğürtlen ve Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.

Ev yapımı cevizli güllaç tarifini de notlarınız arasına ekleyin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Sütlü Tatlılar Tatlı Tarifleri Pasta Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya
Halleyli Pasta