Florentine
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Florentine Tarifi İçin

Malzemeler

Florentine

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pratik pasta tarifleri arasında iyi bir seçim. Tereyağı, krema, bal, şeker ve glikozu sos tenceresinde kaynatın. Ilınınca meyve şekerlemeleri, un ve bademleri ilave edin. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine karışımdan aralıklı olarak 1 yemek kaşığı kadar dökün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Çikolatayı küçük parçalara bölerek bir kaseye alın. İçi sıcak su dolu tencereye çikolata kasesini yerleştirin ve çikolata eriyinceye kadar bekleyin. Soğuyan florentinlerin tek tarafına çikolata sürün. Çikolata donunca servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Atıştırmalık Tatlı Atıştırmalık Tarifler Çikolatalı Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya
Halleyli Pasta