Malzemeler
Krokan için
Bu özel pastayı yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın. Pasta tabanının alt kısmını tabağa yerleştirin. Bir kapta sıcak su ve kahveyi karıştırıp pasta tabanını ıslatın. Süt ve kremşantiyi mikserle iyice çırpın.
Geniş bir tavada toz şeker ve fındıkları sürekli karıştırarak pişirin. karamelize olup birbirlerine yapışmaya başlayınca ocaktan alın. Yağlı kağıt üzerine üst üste yerleştirip soğumasını bekleyin. Üzerini süslemek için bir miktar ayırıp kalan krokanı mutfak robotundan geçirin.
Islattığınız pasta tabanının üzerine önce krem şantiyi sonra çekilmiş krokanı yayın. Diğer keki üzerine yerleştirin. Üzerini tamamen krem şantiyle kaplayın. En üste kalan krokanı yayın ve ayırdığınız bütün krokanlarla süsleyerek servis yapın.