Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'tin pasta tarifleri listesinden iyi bir seçim. Yumurta akları ile şekeri bir kapta mikserle iyice çırpın. Yumurta sarılarını teker teker ekleyin. Un ve kabartma tozunu eleyerek karışıma ekleyin. Karışımı ikiye bölüp yarısına kakaoyu ekleyip çırpın. Sade ve kakolu hamuru krema sıkma torbasına alıp, yağlı kağıt serili tepsiye verev olarak aralıklı sıkın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Fırından alıp ortadan ikiye kesin. Kremayı ısıtıp ocaktan alın. Küçük parçalara bölünmüş çikolatayı ekleyip karıştırarak eritin. Damla çikolataları ekleyin. Toz jelatini kremanın içinde eritip iki kek arasına doldurun. Buzdolabında dondurduktan sonra kare şeklinde dilimleyip servis yapın.