Toz şekeri ve yumurtaları derin bir kaba alıp mikser ile yaklaşık 7-8 dakika çırpın. Şekerler tamamen eridikten sonra üzerine elediğiniz kakaoyu, unu, kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyip çırpın. Yağladığınız 20 cm’lik kek kalıbına malzemeyi aktarın. Önceden ısıtılmamış 160 derece fırında 45-50 dakika pişirin. Krema için çikolata, vanilya ve tereyağı hariç tüm malzemeleri ekleyip iyice karıştırın. Kakao, un ve nişasta eridikten sonra tencereyi ocağa alıp muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Koyulaştıktan sonra ocaktan alın. Üzerine tereyağı, vanilya ve çikolatayı ekleyip karıştırın. Keki keskin bir bıçak yardımıyla enine ikiye kesin. Birinci kata muhallebinin yarısını döküp yayın. Çileğin yarısını üzerine paylaştırın. İkinci kat keki üzerine kapatın. Kalan kremayı üzerine ve kenarlarına yayın. 200 gr bitter çikolatayı eritin. Pastanın yüksekliğine ve enine göre kestiğiniz yağlı kağıdın üzerine döküp yayın. Kalan çileklerle pastanın üzerini süsleyin. Çikolata kıvrılacak kadar sertleştikten sonra hazırladığınız pastanın kenarlarını kaplayın. Buzdolabında bekletin. Katılaştıktan sonra yavaş bir şekilde kağıdı çikolatanın üzerinden alın. Servis yapın.