Yumurtaları ve pudra şekeri çırpın. Un, hamur kabartma tozu, kakao ve pakmaya şekerli vanilini ekleyip karıştırın. Kek hamurunu 20-22 cm’lik kelepçeli kek kalıbına doldurun. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 30-40 dakika pişirin. Mus için çikolata, rendelenmiş portakal kabuğu, tereyağı ve yumurta sarısını benmari usulü çikolata eriyene kadar pişirin. Soğuk kremayı mikserle katılaşana kadar çırpın. Hazırladığınız çikolatalı malzemeyi yavaş bir şekilde kremaya ekleyip spatula ile karıştırın. Keki tekrar aynı kelepçeli kalıba alın. Musu kekin üzerine döküp yayın. Buzdolabında en az 6-7 saat bekletin. Üzeri için krema ve bitter çikolatayı benmari usulu eritin. Hazırladığınız pastanın üzerine döküp yayın. Pastayı kelepçeli kalıptan çıkarın. Damla çikolataları serpin. Çikolata sertleşmeden kenarlarını çilek ve file badem ile süsleyin. Buzdolabında 2-3 saat dinlendirdikten sonra servis yapın.